Интервјуа

Интервјуа Македонија

Хeрoите треба да се слават, а не да се понижуваат за дневна политика – сите споменици кои ќе ги срушат ВМРО-ДПМНЕ ќе ги изгради повторно

Во третиот дел од интервјуто со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, можете да прочитате за рушењето на спомениците, за улогата...