Чести се во Македонија: Дамите со овие имиња се магнет за мажите

Звучи неверојатно, но жените кои имаат одредени имиња се „осудени“ да бидат опкружени со спротивниот пол, не им недостига внимание, напротив. Инаку, тие имаат само еден сомнеж во животот, а тоа е кого ќе изберат меѓу моќните додворувачи, пишува Mondo.rs.

Сите знаеме дека секое име може да се сведе на бројки, а низа броеви носат одредена шифра, порака и судбина, забележуваат нумеролозите.

Тие издвоија четири имиња кои имаат најсилен љубовен печат. Жените со едно од овие имиња никогаш нема да бидат сами!

Марија

Веќе на рана возраст, Марија треба да се навикне на вниманието на спротивниот пол. Мажите буквално трчаат по нив, додека другите девојки им завидуваат. Што е толку привлечно кај нив? Нивниот најголем адут е веселоста, оптимизмот и искрената насмевка. Марија секогаш лесно воспоставува контакти и со задоволство прифаќа нови познанства, но не ги пушта сите во нејзиниот поблизок круг. Свесни за тоа, мажите ги сакаат уште повеќе.

Дијана

Таа има природна и прекрасна убавина. Дијана лесно ги освојува мажите. Како по правило, тие се естети, а нивната природа е донекаде необична и неразбирлива. Не е ретко одеднаш да се решат да одат на пат со 100 евра во паричникот, да го облечат најпразничниот фустан и во него да го прошетаат кучето… Храброста и ексцентричноста на овие девојки едноставно ги тера мажите да им пристапат.

Јана

По правило, жените се искушувачи. Секогаш енергични, весели и шармантни, овие жени го привлекуваат вниманието на мажите на прв поглед. Сопствениците на ова име имаат многу познаници, а повеќето од нив се тајно заљубени во нив. Тие се обидуваат на секој начин да го привлечат нивното внимание и обично, барем на одредено време, успеваат. Дамите со име Јана се прилично со љубовна природа и честопати многу наивни. Вистинскиот маж ќе се обиде да ја заштити од сите можни неволји.

Маргарета

Тие секогаш се издвојуваат од другите жени. Нивната неверојатна харизма, во комбинација со нивниот уникатен изглед, ги фасцинира мажите и буквално ги тера да се борат за својата наклонетост. Жените со името Маргарета обично се независни, секогаш имаат свое мислење до кое се држат без разлика на се. Тие се одлични домаќинки кои ја одржуваат куќата чиста, одлични готвачи, а заедно со саканиот маж се претвораат во најнежната, но и најзаводлива жена.