Четирите најголеми лаги кои жените редовно им ги кажуваат на мажите

Мажи, ако сте се запрашале дали постојат универзални лаги кои ги кажуваат речиси повеќето жени, а најчесто пред самото раскинување, одговорот е „ДА“!

Девојката по име Били Бренд на социјалните мрежи редовно споделува интересни совети за посилниот пол.

Били овој пат откри кои реченици жените ги кажуваат најчесто, а кои имаат сосема спротивно и неточно значење.

Првата е: „Не е до тебе, до мене е“, објаснила Били и открила дека тоа пред се значи дека не ја интересираш или дека не и си привлечен.

„Обично не правам вакви работи со некого“, беше следната реченица. А според мислењето на овој експерт за машко-женски односи, тоа најмногу се однесува на интимни односи за една вечер, што јасно покажува дека тој не оставил некој посебен впечаток на жената.

„Не сум љубоморна“ е уште една лага која повеќето жени сакаат да ја кажат. Понекогаш навистина нема да изгледа љубоморно, но според Били, секоја жена има свои граници кои вешто ќе ги крие, додека не се разгорат.

И на крај, уште една позната реченица гласи: „Воопшто не сакам да те променам“. Тоа не е вистина.