Чулев му ја предаде должноста на Нухиу

129

Денеска  во Министерството за внатрешни работи досегашниот министер за внатрешни работи Наќе Чулев, официјално  му ја предаде должноста министер за внатрешни работи на Агим Нухиу.

По денешното примопредавање на должноста, согласно постоечките законските одредби, Нухиу ќе раководи со министерството до изборот на нова Влада на Република Македонија, односно до изборот на нов министер за внатрешни работи.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.