Цигарите поскапеа, а од јуни и ново зголемување на цените

86

Цигарите Вест, Родео, Бос и Винстон мало пакување поскапеа за околу 5 денари. Дали се очекува поскапување и на другите брендови зависи од политиката на произведувачите на цигари.

Согласно планот за зголемување на акцизите, од јуни се очекува ново зголемување на цената.

Skin Delight