Да ги поддржиме Даниел и Фифи, сите на плоштад

Да ми покажеме колку сме горди на нив, тие се нашиот Х фактор.

Денеска  во 16:30 часот на плоштадот „Македонија“, се организира снимање за поддршка на Даниел и Фифи.

Секој оној кој ги почитува може да присуствува и да им даде подршка која на нашите претставници ќе им биде мотив за подобар пласман.

Поради неможноста за кратко време да се организира превоз во Белград, алтернатива е со видео да ги поддржиме нашите кандидати.