Дани Димитровска вечерва ќе настапува на „Три круши 2018″

Уште еден успешен концерт во низата културни случувања кои летово се одвиваат на „Три круши 2018”.

Синоќа, публиката во селото Драчево имаше можност два часа да ужива во песната на Блага Петреска и Ѓоко Дончев.

Општина Кисела Вода ве поканува и вечер да бидете дел од културното лето „Три круши 2018”. Со почеток во 20 часот, нa локалитетот Три круши концерт ќе одржи Дани Димитровска. Истиот претходно беше одложен поради временските неприлики.