Дељадровце, Текија и Миладиновци утре ќе останат без струја

ЕВН Македонија АД известува дека утре (10 февруари)  без електрична енергија ќе останат граѓните кои живеат во селата Дељадровце, Текија и Миладиновци.

Овие граѓани без струја ќе бидат во периодот од 08:00 до 15:00 часот.