Дебата на ВМРО-ДПМНЕ „Енергетска платформа за иднина“

Дебата „Енергетска платформа за иднина“ на тема „Концепт за инвестиции во енергетиката“, а во организација на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржи денеска во Битола.

Почетокот, најавуваат од партијата, е закажан во 12:30 часот.

Учество и обраќање на дебата ќе имаат:

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ;
Гордана Димитриеска Кочоска, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ;
Елена Маркова Велинова, претседател на Комисија за енергетика
Константин Димитров, професор, основач на Центар за енергетска ефикасност на Македонија МАЦЕФ
Сања Божиновска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ

Дебатата ќе ја модерираат Марија Митева, портпарол и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.