Дел од Аеродром ќе остане без вода

На ден 12.02.2024 поради уличен дефект ф 150 мм на булевар „Јане Сандански бр.81“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од булеварот од зграда бр.77 до бр.107.

Прекинот на водоснабдувањето од 09:25 часот до снирање на дефектот.