Македонија

Дел од Карпош во недела без вода

Дел од Карпош во недела без вода

Без вода во недела на 11 февруари од девет часот ќе останат корисниците од улиците „Михаил Цоков“ на потегот од булевар Илинденска до „Орце Николов“ и на Илинденска на потегот од Рузвелтова до „Наум Наумовски Борче“.

Прекинот со водоснабдување е поради дефект на два затварачи ф-400мм на булеварот Илинденска, раскрсница со улицата „Михаил Цоков“ и ќе трае се до санирање на дефектот.