Македонија

Дел од Мирковци утре без струја

Дел од Мирковци утре без струја

Од 11 до 12 часот утре без снабдување со електрична енергија ќе останат корисниците од Мирковци, делот од селото кај чешмата (сред село).

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради закажани технички зафати во дистрибутивната електромрежа.