Дел од Сарај денес ќе остане без вода

17

Поради изведување на водоводен приклучок од  Ф100mm ул.Будимпештанска бр.22б , прекинато водоснабдување  ќе  имат корисниците  од ул.Будимпештанска , Осло, Женевска, Бањалучка и ул.Душко Бојковски  09:20 часот  до завршување .

*Поради уличен дефект од  Ф100mm ул. 2 Глумово( карши езеро Треска ), прекинато водоснабдување  ќе  имат корисниците  од ул.20 Сарај , с.Глумово , с.Матка и с.Шишево  09:20 часот  до завршување .

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.