Делови од Бутел и Студеничани денеска без струја

21

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека денеска,  19.11.2019 година (вторник) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје, па без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од Ул. „Петар Манџуков“ од броевите 105А до 119Б (непарни броеви) (Општина Бутел)
  • во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од с. Долно Количани, на главната улица кон с. Горно Количани, делот во потегот кон с. Горно Количани (Општина Студеничани), а и
  • во периодот од 08:00 до 14:00 часот корисниците од населба „РАДИШАНИ“, конкретно ул. „19“, ул. „21“, ул. „62“, ул. „60“, ул. „50“, ул. „56“, ул. „58“, ул. „54“, ул. „17“ и ул. „15“ (Општина Бутел)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.