Делови од Центар, Карпош и Кисела Вода утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 14.02.2023 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

– во период од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од ул. Димитрие Чуповски од бр.9 до бр.13. (Општина Центар)

– во период од 09:30 до 12:00 часот, дел од корисниците од ул. Јан Хус. (Општина Карпош)

– во период од 10:00 до 12:00 часот, дел од корисниците од улиците Дарвинова, Иван Тургењев и Чупино Брдо. (Општина Кисела Вода)