Делови од Чучер Сандево, Карпош и Шуто Оризари без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.05.2023 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 11.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2 (Карпош)
– Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од с.Мирковци (Чучер Сандево)
– Во периодот од 09.00 до 13.00 часот дел од ул. Индира Ганди, Бутелски венец, Че Гевара и околните улици (Шуто Оризари)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.