Делови од Кисела Вода, Карпош и Сопиште денес ќе останат без струја

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје,  по добиеното известување ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека поради веке закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ке останат:

  • од 09.00 – 12.00 часот ул. Христо Татарчев – подулица 22 (о. Кисела Вода);
  • од 09.00 – 13.00 часот дел од ул. Иван Цанкар (о. Карпош);
  • од 10.00 – 12.00 часот дел од ул. Востаничка, непарни броеви околу бројот 13-б (о. Кисела Вода);
  • од 10.00 – 13.00 часот ул. Каирска (о. Карпош) и
  • во време од 12.00 – 15.00 часот дел од с. Горно Соње, мв Под Црква (о. Сопиште).

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.