Делови од Крушопек и Општина Чучер Сандево утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуват дека на ден 20.02.2024 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

– Во период од 08:30ч до 11:00 часот, без напојувањe ќе останат дел од потрошувачите на село Крушопек. (Општина Сарај)

– Во период од 08:00ч до 15:00 часот, корисниците од Село Танушевци, село Брест, село Малино, „Кодра Фура“ , „Караула Танушевци“, Дел од село Мирковци, село Побожје, село Бродец, село Кучевиште (Општина Чучер Сандево)