Делови од некои скопски општини утре без струја

54

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 27.10.2021 година (среда) поради веќе закажани технички зафати во мрежата, без напон ке бидат:

– од 09.00 – 15.00 часот дел од ул. Тетовска како и дел од бул. Кочо Рацин во близина на СУГС Раде Јовчевски Корчагин (Центар);
– од 09.00-13.00 часот вториот кат од ТЦ Олимпико на бул. Митрополит Теодосие Гологанов, објекти до ОК Хотелот и ОК Хотел (Ибис Хотел) (о. Карпош);
– од 09.45 – 13.30 часот дел од улицитите Тиранска, Лука Геров, Пеклане и Шарпланинска (о. Ѓорче Петров);
– од 10.00 – 14.00 часот дел од улиците Румена Хаџи Панзова и Мукос (о. Кисела Вода) и
– во време од 10.30 – 12.30 часот дел од улиците Њуделхиска и Атинска (о. Карпош).

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.