Делови од неколку скопски општини утре без струја

58

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.11.2021 година ( петок ), без електрична енергија ќе останат:

• во време од 09:00-12:00 часот корицниците од ул.Атанас Раздолов (парните броеви од 2-16). (општина К.Вода)
• во време од 09:00-14:00 дел од корисниците во с.Злокуќани, СИЗ Македонија, Момин Поток, Синтек, Европа 92. (општина Карпош)
• во време од 08:10-15.30 часот корицниците од с.Раштак (општина Г.баба) и с.Љуботен (општина Бутел).
• во време од 09.00-11:00 часот корисниците на дел од ул.3 во с.Љубин. (Општина Сарај)
• во време од 08:00-12:00 часот корисниците на дел од ул.Зеничка од бр.1-бр.45, ул.Зеничка од бр.21-до број 45. (општина Г.Баба)

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.