Делови од Ѓорче, Кисела Вода и Студеничани утре без струја

30

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 16.11.2021 година (вторник), поради веќе закажани технички зафати во мрежата, без електрична енергија ќе останат:

  • од 09.00 – 13.00 часот дел од с. Љубош на стариот пат за с. Батинци (о. Студеничани);
  • од 09.00 – 14.30 часот дел од Ново Село и тоа улиците 1, 2, 4, 6, 8, 10, 26, 30, 32, 34, 36, 100 и  108 како и ООУ Тихомир Милошевси (о. Ѓорче Петров);
  • од 09.00 – 15.00 часот дел од ул. Христо Татарчев – подулици 14, 16 и 18 (о. Кисела Вода) и
  • во време од 10.00 – 12.00 часот ул. Александар Мартуков од бр. 3 – 23 (о. Ѓорче Петров).

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.