Делови од Ѓорче Петров, Илинден и Арачиново утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 07.04.2023 година (петок) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците на ул.бр. 70 во Волково ( општина Ѓорче Петров )
-во периодот од 08.50 до 10.30 часот, корисниците од Индустриска Зона Илинден потрошувачите ЈЦС Шпед, Брат Логистик, Нептун, Ред Шпед и Лим Дизајн . ( општина Илинден )
-во периодот од 08.50 до 10.30 часот, корисниците од долен дел од с. Арачиново . ( општина Арачиново )