Македонија

Делови од повеќе скопски општини утре ќе снемаат струја

Делови од повеќе скопски општини утре ќе снемаат струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека на ден 18.05.2018 година (петок) се планирани следните исклучувања во електро-системот:

-во периодот од 08:30 часот до 10:30 часот дел од корисниците од с. Кондово. (Општина Сарај)

-во периодот од 09:00 часот до 14:00 часот дел од корисниците од с. Долно Коњари. (Општина Петровец)

-во периодот од 09:00 часот до 09:30 часот дел од корисниците покрај ул. „Ангел Динев“ и корисниците од ул. „Кленоец“ бр. 3а (Општина Ѓорче Петров)

-во периодот од 09:00 часот до 15:00 часот корисниците од ул. „Никола Русински“ бр.12, влез1 и 2 (Општина Карпош)

-во периодот од 05:00 часот до 09:00 часот корисниците покрај Бул. „Борис Трајковски“ на подуличка 22, корисниците од крак 22 на истиот Булевар и корисниците од н. „Усје“ (Општина Кисела Вода)