Делови од улиците „Леринска“ и „Ловќенска“ утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 06.12.2023 година ( среда ) поради изведување водоводен приклучок од ф – 100 мм на ул. Леринска бр.41 во населба Козле, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат дел од корисниците од улиците Леринска и Ловќенска. ( општина Карпош )