Денес без струја корисниците од Бутел 1

Без електрична енергија денеска од 8:00 до 10:00 часот ќе останат корисниците лоцирани на улица „Хо Ши Мин“ од бр.246 до бр. 266 во Бутел 1.

Како што информира РЦУК – Скопје, прекините се поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.