Денот на независноста, 8 Септември – неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека, согласно со Законот за празниците на РМ, 8 Септември 2023 година (петок), Денот на независноста, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита Денот на независноста.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.