Десет неверојатни фотографии од неродени животни

66

Прекрасни фотографии на мали животни додека се’ уште се во утробата на мајка си.

Snake

Овие фотографии се дело на продуцентот Петар Чин кој искористил комбинација од ултразвучни скенери, мини камери и компјутерска графика за да ги создаде овие необчни, за некои дури и морбидни фотографии.

Dolphin

Фотографии се издадни од страна на престижниот магазин „ National Geographic“ во специјалната едиција „Во утробата“.

Tiger shark

Unborn Bats

Leopard

Penguin

Chihuahua

Horse

Lemon shark

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.