Крими хроника

Девојка касната од куче скитник во населбата Даме Груев

Девојка касната од куче скитник во населбата Даме Груев

Деветнаесетгодишната К.М. вчера пријавила дека околу 21 часот додека се движела по улицата „Лука Геров“ во скопската оопштина Ѓорче Петров, куче скитник ја каснало за десната нога, во пределот на потколеницата.

Истата била однесена во Комплексот Клиники „Мајка Тереза“ каде и била укажана лекарска помош.