Димензија на пенисот, дали големината им е најважна на жените

260

Големината на пенисот е болка за секој маж. Тоа е тема која постојано им се мота по глава, но не зборуваат со задоволство на истата.Многу од нив стравуваат дека нивниот пенис не е доволно голем за да ја зaдоволат партнерката. Но, дамите се одлучија да проговарт и да им дадат до знаење што во целата приказна е најважно. Дали големината или нешто друго.

Хигиена

Мажот кој не се грижи за хигиената може да има најголем пенис на светот, но ниту една жена нема да го посака во своја близина. Освен личната хигиена, жената во спалната соба ја сака чистотата на простор и местото на кое се случува сексот. Просечниот маж, ќе се сети да ја промени на секои три месеци, велат истражувањата, што е прилично одвратно.

Издржливост

Не е работата во големината туку во техниката и издржливоста. На жените им е важно мажот да може да го издржи сексот подолго од две минути, а тогаш е помалку важно колку сантиметри има.

Јазик

Кој нема во сантиметрите има во јазикот. Жените за среќа многу повеќе ги ценат оралните вештини на мажот отколку сантиметрите, покажуваат најновите истражувања.

Утро потоа

Начинот  на кој мажот се однесува по сексот многу зборува за него. Ако само ја исфрли жената од кревет, не вреди што има супер голем пенис. Тој кој што ја гали и ја пази својата партнерка е многу подобар љуновник, дури и ако не е баш надарен.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.