Димески: За седум години „Телесмарт“ стана лидер во телекомуникациските услуги

Македонската компанија „Телесмарт“ која за задача има да обезбедува интернет врски и мрежни поврзувања за своите клиенти годинава прославува седум години од своето основање. Првиот човек на компанијата, Благојче Димески вели дека од скромните почетоци во 2007 година досега од компанијата успеале да направат успешен бренд и лидер во обезбедувањето на телекомуникациските услуги во земјава.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.