Средба на претставници од Дирекцијата за индустриските развојни зони со претставници на комапниите кои функционираат во овие зони

138

Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони денеска организира работна средба на нејзини претставници со претставници од компаниите кои функционираат во ТИР-зоните.

На средбата ќе биде даден приказ на реализираните активности во 2013 година, а ќе се истакнат и плановите за активностите во 2014 година.

Представниците од компаниите кои функционираат во ТИР-зоните ќе ги истакнат своите искуства од работењето во зоните, реализираните и идни активности

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.