Директорите на МЕПСО можат да седат само на фотелји од телешка кожа

Столчиња во ергономски дизајн со огнооотпорна пена и тапацирани со телешка кожа, набавува државната компанија МЕПСО.

Овие сточиња, како што стои во техничката спецификација на јавната набавка се наменети за директорите и секретарката. Освен тоа, овие столчиња треба да имаат висок потпирач за грб и со антишок функција.

Покрај ова МЕПСО на тендерот ќе набавува и кујни, столчиња ормари.

Целата набавка се предвидува да чини 350.000 евра.

Заинтересираните фирми имаат рок до септември да достават понуда.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.