ДКСК: Барањето за раскинување на договорите за закуп се однесува на двајцата поранешни претседатели

46

Сакаме да ве известиме дека на денешната 22-ра седница на Државната комисија за спречување на корупција беше одлучувано по предмет отворен по сопствена иницијатива во врска со правата и привилегиите кои ги уживаат поранешни претседатели на државата.

За потребите на јавноста сакаме да ве информираме и потенцираме дека денешните одлуки во врска со овој предмет се однесуваат на сите поранешни претседатели и барањето за раскинување на договорите за закуп се однесува на двајцата поранешни претседатели.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.