Драчево доби нов милионер

136

Рекордниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во износ од 1.704.704 денари, освоен е на 26.11.16 во 18:32 во Драчево, во Скопје. Среќниот добитник, кој има приватен бизнис, посака да го сочува својот идентитет од јавноста. При подигањето на среќниот чек од 1.704.704 денари, тој ни откри дека е наш редовен играч. Добивката не ја очекувал, иако ја посакувал. Досегана видеолотариските терминали веќе освоил неколку МИНИ ЏЕК ПОТ добивки.

Десет дена пред рекордниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во Драчево, во Кавадарци беше освоена уште една ваква добивка во износ од 1.496.827. Среќниот играч Гоце Панов  на 16.11.16 во 15:28, оваа МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка ја освоил на видеолотариските терминали на ДВЛМ, во просториите на Спорт Лаиф Трејд Кавадарци 1.

djek-pot-640x360

Добивките ЏЕК ПОТ, Државна Видеолотарија на РМ ги стартуваше на 1ви јуни годинава. Добивките се постигнуваат со учество на ВЛТ игрите на среќа. МИНИ ЏЕК ПОТ добивките се во вредност од 5 илјади до 10 илјади денари, додека најпосакуваната МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивка е вредна од 1.200.000,00 до 1.800.000,00 денари. Досега под мотото Играј за забава, освоени се21 Милионер Џек Пот добивки во вкупен износ од 29.450.700 денари. Покрај нив, освоени се и 2663 Мини Џек Пот добивки во вкупен износ од 19.928.869 денари.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.