Дурловски: Во сапуницава ме возбудува фактот што Ла Верита го користи името Македонија

Оперскиот пејач Игор Дурловски на својот Фејсбук профил го коментира случајот „Рекет“ односно фактот дека во натписите во италијанскиот весник се користи името Македонија, без Северна.

Во целава саупница најмногу ме возбудува фактот што италијанскиот весник го користи вистинското име на мојата татковина, пишува оперскиот пејач Игор Дурловски на Фејсбук.