Еко-акција за собирање електронски и електричен отпад во Аеродром

144
заедница

Инаку, претходната акција се одржа на 18.2.2017 година, во урбаната заедница „Лисиче“.

Се повикуваат граѓаните на Општина Аеродром да ги пријават или донесат старите електрични и електронски апарати од домаќинствата, од кои сакаат да се ослободат, во сабота, 25.2.2017 година, пред урбаната заедница ГОРНО ЛИСИЧЕ (запад и север) од 12:00 до 14:00 часот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.