Експеримент: Како реагираат мажите на понуда за секс без обврски?

352

За поголемиот број мажи би било остварување на сите соништа ако некоја девојка им пријде и ги праша дали сакаат да имаат секс со неа, без обврски и без размена на телефони.

Девојката која се претставува како Андреа, го направи токму ова, во рамки на експериментот што досега го погледнале речиси 5 милиони луѓе!

Од 100 мажи, 30 веднаш прифатиле веднаш да тргнат со неа, додека еден одлучно рекол:

-Имам девојка!

Меѓу нив имало и едно момче кое рекло дека тоа не е нормално и си заминало.

Еден повозрасен господин го изненадил целиот тим со неговата реакција:

-Зошто таква убава, млада девојка говори такво нешто?

Инаку, кога бил спроведен ваков експеримент врз жени, ниту една од девојките не прифатила.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.