Балкан

Експлозија во фабрика за оружје во Црна Гора

Експлозија во фабрика за оружје во Црна Гора

Неофицијано, повредените работници со хеликоптери ќе бидат пренесени во Клиничкиот центар во Подгорица, информираат црногорските медиуми.

Засега не се познати причините за експлозијата.