Балкан

Експлозија во Косовска Митровица

Експлозија во Косовска Митровица

Ноќеска непознато лице фрлило експлозивна направа во северниот дел на Косовска Митровица. Од експлозивната направа која била фрлена околу два часот на улицата Иво Лола Рибар, биле оштетени околни угостителски објекти, патнички автомобили и прозорци на неколку станови.
Според полицијата, нема повредени.

Полициските екипи вршат увид на теренот.