Експресниот пат Штип-Радовиш попладне во прекин

На експресниот пат Штип-Радовиш, кај местото „Пилав тепе“ сообраќајот денеска ќе се одвива непречено во двата правца, без прекини и застои, соопшти АМСМ.

Нема да се изведува минирање, како што беше најавено.

АМСМ претходно најави дека експресниот пат Штип-Радовиш, кај месноста „Пилав тепе“, денеска од 12:40 часот ќе биде во прекин во прекин во двата правца поради минирање на тој дел од патот.