Екстремно лудило: Велосипедист се спушта низ брана директно во езеро (ВИДЕО)

76
Екстремно лудило: Велосипедист се спушта низ брана директно во езеро
Екстремно лудило: Велосипедист се спушта низ брана директно во езеро

Екстремните спортисти не го живеат животот по истите правила како останаите, и имаат храброст тоа да го докажат. Овие ловци на адреналин секојдневно ги поместуваат границите на тоа што може да сеизведе, но и на тоа што е објасливо.

Запознајте го Примож Равник, кој одлучил да го сними својот спуст низ брана директно во вода, а како ова „патување“ изгледа од прво лице, видете во видеото.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.