Евакуирано училиште во Нови Сад поради дојава за бомба

Во близина на училиштето има неколку полициски возила, а полицијата ја пребарува зградата.

Една професорка најпрво не сакала да ги пушти учениците бидејќи сметала дека станува збор за лажна дојава, но ги пуштила откако полицијаците и’ се заканиле со кривична пријава.