Еве каде има забрана за сообраќај

76

Сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица – Делчево е нормализиран во 15 часот.

Сообраќајот на патниот правец Скопје – с.Брезница – Кула – Коломонт – Македонски Брод е во прекин поради големи одрони од камења на делот Коломонт – Близанско.

Ренџерската служба на ЈП ЈАСЕН во рамките на своите надлежности го расчистува патот и непосредно ги известува патниците за движење на овој патен правец.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.