Еве каде ќе нема струја утре

106

Во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски населби.

Во периодот од 08.00 до 11.00 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од ул.„Цветан Димов„ лоцирани кај ОУ Тефејуз во  општина Чаир.

Во периодот од 08.30 до 11.30 часот, корисниците од улиците 513, 517, 518, 529 и 532 во село Марино во општина Илинден.

Во периодот од 08.30 до 14.30 часот, дел од корисниците од село Љуботен во општина Бутел.

Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од ул. „Востаничка“ во општина Кисела Вода.

Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од ул. „Теодосиј Синаитски“ во општина Карпош.

Во периодот од 10.20 до 15.30 часот, дел од корисниците од село Долно Свиларе према џамијата во општина Сарај.

Во периодот од 12.00 до 15.00 часот, корисниците од улиците „Серска“ и „Чедомир Кантарџиев“ во општина Кисела Вода.

Во периодот од 12.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул.„ Козле“ во општина Карпош.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.