Еве каде ќе нема струја утре

123

Во текот на утрешниот ден  без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски населби. Како што соопштува РЦУК, утре без струја ќе бидат:

  • во време од 08:30 до 14:30 часот, дел од село Љуботен, општина Бутел.
  • во време од 06:00 до 09:00 часот, делови од селата -Рашче, Копаница, Бојане, Долно и Горно Свиларе, Радуша, Долна и Горна Матка, село Грчец, Љубин, Глумово, Шишево, селата -Арнакија, Чајлане, Буковиќ, Кондово, Велеполе, Кучково, Чашка, Семениште, Ласкарци, селата Паничари и Раовиќ, општина Сарај.
  • во време од 08:00 до 16:00 часот, корисниците од населба Горно Лисиче- околу црквата свети Петар и Павле, улица 1515, во населба Пинтија, м.в. Смрека, делови од улица Ѓорѓи Капчев, подулици 1, 4, и 16, делови од ул. Христо Татарчев- подулици 9 и 15, општина Аеродром и Кисела Вода.
  • во време од 09:00 до 14:00 часот, дел од село Црешево, Виниче и Булачани, општина Гази Баба.
  • во време од 10:00 до 13:00 часот, дел од село Кучевиште, дел од Кучевишка Бара, и корисниците од улица Призренска, општина Чучер Сандево и Бутел.
  • во време од 10:00 до 14:00 часот, дел од село Кучевиште, општина Чучер Сандево.
  • во време од 13:00 до 15:00 часот, дел од улица Демир Трајко, општина Карпош.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.