Македонија

Европските оперски пејачи бараат правда за Игор Дурловски

Европските оперски пејачи бараат правда за Игор Дурловски

Европските оперски пејачи кои во првите денови од годинава имаа концерт во Штудгарт, Германија, пеку маички со неговиот лик побараа правда за оперскиот пејач Игор Дурловски, кој има европска кариера а во Македонија е обвинет за тероризам за настаните од 27 април.