Фатмир Лимани објави што разговарал на средба со Мицкоски

266

НА СРЕДБАТА СО МИЦКОСКИ РАЗГОВОРЕМЕ:
️️🔸 За средбата на А.Ахмети и Мицкоски што се одржа во Собранието, но и молбите на Али за формирање предизборна коалиција..❗️
🔸️ За барањето на ДУИ, да добијат „ЛИЦЕНЦА“ за приватна ЛОТАРИЈА, за уште појако да се инсталира Коцкарскиот систем во државата..❗️
🔸️ За милионските пазарења на ЧЕТАТА, во врска со „КОРИДОРОТ 8“ ❗️
🔸️ За злоупотребите и рекетирањето направени од страна на функционерите кои ја водат УЈП .. ❗️
️ 🔸️За спас на државата од АРАМИСКАТА ЧЕТА на чело со Карадузен Али Бег.. ❗️
🔸️ Дури и за …. ️ ️Напиша на Фејсбук Лимани.

Проект за проширување на најфреквентниот пат во Чаир кој го вети и никогаш не го реализираше четата на Карадузенот… 😉
️◾️ * П.С.: На шпионот на Карадузенот да не му „останува на ум“ за што сме дискутирале, следниот пат е добредојден на масата затоа што јас секаде зборувам отворено.
13 мај 2022 година Тетово Ф.Б.Л. Додаде Лимани.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.