Нова Фејсбук апликација: Проверете кој ве избришал од пријатели

122
Нова Фејсбук апликација: Проверете кој ве избришал од пријатели

За оние кои водат евиденција за тоа кој се ги избришал од пријатели на Фексбук, социјалната мрежа воведе нова апликација наречена „Who Deleted me on Facebook“ („Кој ме избриша на Фејсбук“).

Покрај на компјутери, оваа апликација може да се инсталира и на Ајфон и на паметните телефони со Андроид, а може да се вметне и на пребарувачот Хром.

Единствен „недостаток“ на апликацијата е што таа ќе води евиденција за сите бришења од пријателство од моментот на инсталирање, а не и за оние кои ве избришале од пријатели во минатото.ијатели, апликација

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.