ФК Вардар собра над 500.000 денари од продажбата за членски карти

ФК Вардар денот го започна со одлична вест. За нешто повеќе од 24 часа, собрани се повеќе од 500 000 денари, од акцијата за продажба на членски карти.

Радува фактот што, се поголем број на навивачи, ја препознаваат важноста на акцијата и моментот.
Купи членска карта, и не дозволувај твоето место на стадионот, да остане празно!

На сите продажни места на “МК Тикетс”:

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат
ЈК Травел, ТЦ Бисер – Аеродром
Макпетрол Козле
Макпетрол Илинденска
Макпетрол Влае
Членските карти се достапни и онлајн

НАВИВАМЕ ЗА КЛУБОТ НА НАРОДОТ!