ФОТО(+18): Најжешките танчарки на Балканот!

Девојките од овие фотографии се едни од најдобрите танчерки на Балканот. И, да сигурно погодивте, тие се од Белград.

Тие со провокативниот танц и сексипилниот изглед привлекуваат гости во еден ноќен клуб во главниот град на Србија.

1

2

3

4